• Begivenheden har allerede fundet sted.
Tirsdag d. 5. maj 2020, Kl. 10:00 til kl. 11:00

Som følge af, at kirkerne fortsat er lukkede til d. 10. maj må vi desværre aflyse den traditionsrige og højtidelige takke- og mindegudstjeneste d. 5. maj i Haderslev Domkirke.

Vi havde set frem til at takke og mindes i dette jubilæumsår, men desværre er det ikke muligt.

Det er et jubilæumsår på mange måder, og samtidig er det dansk – tysk venskabsår, så mindet om og takken for dem der kæmpede for frihed og fred får en ny dimension, som man måske endda kan beskrive med det store ord, forsoning. Det er ikke et billigt ord, for mennesker har givet og giver også i dag livet i kampen for frihed, fred og forsoning i vores verden.

Jeg vil opfordre alle til at sætte lys i vinduerne d. 4. maj, da lysfesten desværre er aflyst, og d. 5. maj kan vi mindes, takke og bede hvert vort sted.

Domprovst Torben Hjul Andersen

Torben Hjul Andersen